Wie zijn wij?

Your Aquahouse voor al uw garnalen en tropische vis benodigdheden!

Het ontstaan van Your Aquahouse ligt bij het kweken van raszuivere endlers en guppen. Door de tijd heen is dit uitgebreid naar het kweken van betta’s. Naast het kweken van deze aquariumvissen, zijn we ook thuis in het kweken van garnalen, de kleine kleurrijke schoonmakers voor het aquarium. Dit is begonnen met 2 soorten neo caridina, naar nu ongeveer een 30-tal neo caridina en caridina soorten.

Reeds zijn we begonnen met de kweek van verschillende soorten L-nummers en corydora’s. Deze passie hadden we al vanuit onze eigen discusaquarium. Hier zaten enkele soorten in. Tot we op een gegeven ogenblik de corydora’s eitjes zagen afzetten na het verversen van het discusaquarium. Dit heeft onze aandacht getrokken om wat groepjes apart te zetten en daarmee te kweken.

Als klanten komen kijken, kunnen we een totaalpakket bieden. Om dit ook online mogelijk te maken, hebben we besloten om het voer dat wij gebruiken, waar we zelf erg goede ervaringen mee hebben, ook aan te bieden in onze webshop. Dit geldt tevens ook voor de natuurproducten voor de garnalen.

Mocht u iets specifieks zoeken dan kan u dit altijd aan ons vragen via e-mail of telefoon. Wij gaan dan ons uiterste best doen om te kijken of wij u hiermee kunnen helpen.

Tevens staat u vrij als u de dieren in levende lijve wilt zien, maak een afspraak om een bezichtiging aan te vragen. Mocht u niet in de buurt wonen of u bent beperkt in het reizen, dan kunnen wij dit ook tegen een meerprijs aan u verzenden, mits de temperatuur dit toelaat i.v.m het welzijn van onze garnalen. Het verzenden van de dieren geschiet geheel op eigen risico.
Vissen zijn alleen af te halen.

Nieuwe productenBEKIJK ALLES