Your Aquahouse

Your Aquahouse is een webshop en fysieke winkel. De webshop is voornamelijk gericht op ( neo) caridina garnalen en sierslakken, maar in de webshop is ook alles te vinden voor een compleet aquarium.
Daarin tegen is de fysieke winkel van Your Aquahouse een complete aquarium winkel. Waar alles te vinden is van aquariums tot dieren, van dieren tot aquariumplanten en nog veel meer.

De basis van Your Aquahouse ligt bij het kweken van Betta Splendens, garnalen en raszuivere guppen en endlers.
Het grootste gedeelte in nog te zien in de winkel. Zoals onze bijna 100 aquariums met eigen kweekgroepen diverse garnalen en de ruim 20 aquariums met raszuivere endlers en guppen.
Van de garnalen hebben we zowel neocaridina ( leidingwater) als caridina garnalen ( osmose water).
Wij kweken onze garnalen zelf, hierdoor zie je in de winkel ook geen “steriele” aquariums, maar aquarium waarin de dieren zich prettig voelen. Doordat wij onze garnalen zelf kweken, zijn sommige soorten langere tijd niet beschikbaar of maar minimaal in verkoop.
Your Aquahouse is inmiddels veel verder uitgegroeid in de hobby ,dat het een extreem uit de hand gelopen hobby winkel is geworden. Het bedrijf Your Aquahouse staan inmiddels ruim 250 aquariums.
Hiervan zijn bijna 100 aquariums met garnalen, 24 aquariums met diverse sierslakken en nog eens ruim 60 aquarium met vissen voor verkoop. Tevens staat er in de winkel een tussenstelling 24 aquariums van ruim 100 liter per aquarium waarmee we onze vissen in quarantaine laten voordat ze verkocht worden.

Ons assortiment:
Zoals vermeld hebben we een groot divers aanbod garnalen. Ook zijn alle garnalen op onze webshop ook te bezichtigen in onze winkel. Ook hebben we meer soorten in de winkel dan die op de webshop staan.
Buiten de garnalen die we zelf kweken hebben we ook diverse soorten amano (japonica) garnalen en waaierhanden.

In onze collectie sierslakken hebben we een groot keus, met het grootste assortiment in sierslakken. We hebben altijd op voorraad Tylomelania en Neritina slakken. Daarbij hebben we nog meer soorten beschikbaar zoals clithon slakken of blue berry slakken. Ook voor deze prachtige dieren hebben wij een compleet en diverse voeding beschikbaar.

In ons assortiment van vissen hebben we een breed scala aan vissen voor de bodem ( corydoras) scholenvissen ( kardinaal tetra) of het bovenoppervlak.
Zo hebben we voor elk aquarium een leuke combinatie aan vissen.
Ook voor al deze dieren hebben we de juiste artikelen om de dieren te voeden en te verzorgen. Zo hebben wij een zéér compleet assortiment van o.a. SERA en Hikari voer.
Ook op het gebied van een mooie flora in het aquarium hebben we een compleet assortiment. Van mooie (invitro) planten. Ook voor de verzorging hiervan hebben we alles van o.a. SERA en Colombo plant care.

Ons complete assortiment bestaat uit de volgende producten:
SERA
Hikari
Colombo
Aqua dip
Dennerle
Dennerle shrimp king
Sötching oxydator
Superfish
Aqua nova
Aquakallax
Hs aqua
Pure nordic
Your Aquahouse ( eigen voerlijnen)
Shrimp forever
GlasGarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.youraquahouse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 813 reviews.