Dr. Bassleer bio food diverse soorten

Variatie is altijd het belangrijkste, Hierdoor krijgen de vissen alle voedingswaarde binnen die ze gezond houden. Onderstaande zijn de voorbeelden welke soorten het meeste gegeven worden bij welke soorten vissen. Let bij ook welke korrel grote je geeft aan welk formaat vis. Dr. Bassleer heeft korrel maat M-L-XL-XXL-3XXL.

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD REGULAR heeft een hoog gehalte aan proteïnen (54 %). Het bevat alle vitaminen, sporenelementen en mineralen die vissen nodig hebben. Siervissen die met DR. BASSLEER BIOFISH FOOD worden gevoerd, zijn duidelijk kleurrijker en vitaler. Ze groeien sneller en hun
vruchtbaarheid wordt bevorderd.
Enkele voorbeelden: Terta, zalmen, karper, corydoras, malawi.

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD ACAI bevat de bessen van de Açai-palm met een uitzonderlijk hoge voedingswaarde en met een verbazende werking op de gezondheid van de vissen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zullen de vissen een intensieve kleurenpracht ontwikkelen. Wanneer men voert met DR. BASSLEER BIOFISH FOOD ACAI zal men ook meer resultaat behalen bij de viskweek.
Enkele voorbeelden: Zuid Amerikaanse cichliden, Mawali

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD ALOE bevat alle bestanddelen van de bekende plant Aloe vera. Aloe vera bevat waardevolle enzymen, aminozuren, vitaminen, mono- en polysacchariden, mineralen en bioflavonoïden. Het hoge gehalte aan Acemannan versterkt het immuunsysteem en helpt de vissen. DR. BASSLEER BIOFISH FOOD ALOE is goed voor ontgifting en verhoogt de afweerkracht van de vis.

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD BABY+NANO Een fijn granulaatvoer (echte korrel, geen stofvoer) voor vislarven, babyvisjes, kleine ‘nano’ visjes (bvb. Microrasbora soorten) en garnalen. Het hoge aandeel aan essentiële eiwitten samen met de zoetwater alg Chlorella pyrenoidosa verzekeren een gezonde groei. De stabiele korrels veroorzaken geen risico voor de waterkwaliteit.
Enkele voorbeelden: alle baby en nano vissen

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD CAVAR is een exclusief premiumvoer en bevat alle natuurlijke inhoudsstoffen voor een uitgebalanceerde voeding. Het wordt vervaardigd in een speciaal laagtemperatuurproces waarbij alle voedingsstoffen worden behouden. Dankzij de bijzondere, geagglomereerde vorm bevat iedere afzonderlijke microcapsule waardevolle peptiden, licht verteerbare proteïnen, nucleotiden en gechelateerde sporenelementen. Dit voer is een kostbaar alternatief voor diepvriesvoer. Ook zeer geschikt voor de populaire nano-aquaristiek.
Enkele voorbeelden: Betta Splendes, wildvangvissen

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD CHLORELLA bevat de waardevolle zoetwater alg Chlorella. De alg is rijk aan carotenoïden (bijv. luteïne, astaxanthine), antioxidantia (bijv. betacaroteen), essentiële , vetzuren (bijv. omega-3), vitaminen en sporenelementen (ijzer, seleen, jodium foliumzuur, calcium). Chlorofyl en waardevolle nucleïne zuren ondersteunen het regeneratieproces. DR. BASSLEER BIOFISH FOOD CHLORELLA is daarom zeer goed verteerbaar en belast het aquariumwater niet.
Enkele voorbeelden: karperachtige, killi, levend barend, corydoras, l-nummers en pleco, Zuid Amerikaanse cichliden, sluierstaarten en goudvissen

Voor duurzaam gezonde vissen adviseren wij om de drie tot vier weken een ‘fitnesskuur’ met DR. BASSLEER BIOFISH FOOD FORTE. Naast de waardevolle bestanddelen van DR. BASSLEER BIOFISH FOOD REGULAR bevat dit product immuun stimulatoren zoals citrusvruchten en hoogwaardige glucanen. Een 10-daagse ‘fitnesskuur’ wordt doelgericht toegepast bij stresssituaties evenals ziekten, transport of een nieuw visbestand.
Voorbeeld: Malawi

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD GARLIC bevat natuurlijke knoflook. Het wordt ook graag gegeten door reeds zieke vissen die vaak aan gebrek aan eetlust lijden. Knoflook bevat de natuurlijke, plantaardige, werkzame stof allicine en een grote hoeveelheid mangaan, vitamine B6, buitengewoon veel sporenelementen (seleen, jodium, germanium enz.) en enzymen.
Enkele voorbeelden: Malawi, Zuid Amerikaanse cichliden, Soorten wildvangvissen

DR. BASSLEER BIOFISH GREEN is een premium granulaatvoer voor de herbivoorvissen. Het bevat de essentiële ingrediënten met daarbij 5% fijngemalen bladeren van de “wonderboom” Moringa olifera en 5% van de waardevolle algen Chlorella. Dit visvoer is daardoor rijk aan carotenoïden, antioxidanten, niet verzadigde essentiële aminozuren, chlorofyl, vitaminen en oligo-elementen. Met dit uitgebalanceerd visvoer zullen uw vissen in goeie gezondheid snel groeien met daarbij hun mooie, natuurlijke kleurenpracht.
Enkele voorbeelden: malawi, L nummers en pleco, levend barend,

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD GSE/MORINGA bevat de extracten van de pompelmoeszaden en de fijngemalen bladeren van de “wonderboom” Moringa olifera. De ingrediënten van de pompelmoeszaden hebben met het citroenzuur en 60% flavonoïden een antiseptische werking. De bladeren van de wonderboom Moringa zijn erg voedzaam met 18 verschillende aminozuren en een grote hoeveelheid antioxidantia.
Voorbeeld: Zuid amerikaanse cichliden

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD HERBAL bevat de reeds vele honderden jaren bekende kruiden: Munt, Tijm, Vogelkruid en Alsemkruid. De waardevolle ingrediënten van deze kruiden werken stimulerend, desinfecterend, ontstekingsremmend en dragen daarom bij aan het welzijn van onze siervissen. Sterk vermagerde vissen winnen hierdoor weer snel aan gewicht.
Enkele voorbeelden: betta splendes, killi, sluierstaarten en goudvissen, Malawi

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD LAPACHO bevat 2% schors extract van de lapacho-boom (Tabebuia impetiginosa). In Zuid-Amerika wordt de lapacho-boom de levensboom genoemd.De Inca’s brouwden al veel vroeger thee uit de schors, die ze dronken om veel kwalen te verlichten. De schors van Lapacho bevat verschillende naftoquinonderivaten, benzofuranen en een speciale combinatie en concentratie van minerale zouten en sporenelementen zoals calcium, ijzer, magnesium, fosfor, zink, chroom, silicium, mangaan, molybdeen, koper, kalium, natrium, kobalt en boor. Vooral tijdens een behandeling tegen Spironucleus (vroeger “Hexamita”) en Gatenziekte wordt een voeding met DR. BASSLEER BIOFISH FOOD LAPACHO wordt aanbevolen.
Enkele voorbeelden: L nummers en pleco’s

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD PUMPKIN bevat 2% pompoenpitten (Curcubita). Pompoenzaden bevatten waardevolle ß-sterolen, fytosterolen, selenium, kalium en een hoog aandeel vitamine E. De aanwezige tocoferolen en carotenoïden werken ontstekingsremmend. De aminozuren cucurbitine en citrulline bevorderen de darmgezondheid. Vooral tijdens een behandeling tegen worminfecties in de darmen wordt een voeding met DR. BASSLEER BIOFISH FOOD PUMPKIN aanbevolen.

DR. BASSLEER BIOFISH FOOD MATRINE bevat de waardevolle alkaloïden Matrine en Oxymatrine van de plant Sophora flavescens (Chinees “Ku Shen”), Deze bevorderen de gezondheid van onze vissen. De bescherming door de slijmhuid wordt gestimuleerd.
Effectief bij witte stip

De samenstelling van de DR. BASSLEER BIOFISH FOOD SHRIMP STICKS bestaat vooral uit een zeer hoge aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels en 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontwikkeling voor siergarnalen en dwerggarnalen. De garnalen zijn er gek op en zullen ze snel verorberen.

Bron: Gerald Bassleer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.youraquahouse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 826 reviews.