Wat geven wij onze aquarium bewoners

Waar wij zelf goed naar kijken is dat we voeding geven die afgestemd is op onze dieren. Dat het van hoogwaardige kwaliteit is en dat alle voedingsstoffen en mineralen erin zitten. Om dit te kunnen waarborgen geven we dus een mix van verschillende voeren.

Vissen:

Onze vissen krijgen afwisselend voer wat bestaat uit diepvries voer, verschillende soorten granulaat van Bassleer en Sera en we voegen fishtamin toe zodat we zeker weten dat ze alles binnen krijgen om een gezonde vis te kunnen zijn.

Garnalen:

Onze garnalen krijgen het hoogwaardige voer uit de voerlijn van Pure Nordic. Dit voer bestaat uit Totaalvoer( day by day), Mineralenvoer(mineral), Stofvoer(nutridust), Bijvoer( green herb), Kweekvoer( aminostix), weerstand verhogend( pro probiotic) . Als snack krijgen ze een garnalen lolly of een kruidenstick. Tevens hebben we standaard een stukje blad in het aquarium liggen zodat er altijd wel wat voeding aanwezig is. We voegen 1x per week Bacter AE toe en shrimpfit ,dit doen we niet in de bakken waar we lubao in gebruiken aangezien dit de lubao bal al afgeeft en je dus anders een overload krijgt aan deze stoffen wat niet goed is voor je garnalen. Wanneer we baby’s in onze bakken hebben geven we 2x per week nutridust van Pure Nordic en crusta chitin van hs aqua.

Slakken:

Onze slakken krijgen snaildinner en mineral junkies van Glasgarten  ,tevens ligt er altijd wel blad in als voedsel.

Kreeften:

Onze kreeften krijgen Sl-Aqua More Feed For Crayfish en voor stimuleren kweek Broodstocker van Biomax. Ook geven we ze van Pure Nordic de Mineral Raw zodat ze een betere vervelling hebben en een sneller herstel naar het vervellen. Wanneer we baby’s in onze bakken hebben geven we 2x per week nutridust van Pure Nordic en crusta chitin van hs aqua.Krabben:

Onze krabben krijgen Crabcuisine van Hikari .Ook geven we ze van Pure Nordic de Mineral Raw zodat ze een betere vervelling hebben en een sneller herstel naar het vervellen.

Waaierhanden:

Onze waaierhanden krijgen een mix van verschillende stofvoeren. Deze bestaat uit Spirulina, hs aqua chrusta chitin,Dennerle shrimp king atyopsis en nutridust van Pure Nordic.

Sulawesi garnalen:

Onze sulawesi garnalen voeren we zeer weinig. Hun hoofdvoer bestaat voornamelijk uit algen die in de bak zitten. Bij te weinig algen voeren we spirulina voeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.youraquahouse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 847 reviews.